Links overslaan
Boei op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling

Dreigende storm – boei op het strand

10 oktober 2013. Het is koud en winderig en donkere wolken pakken zich samen. Ik maak nog even een wandeling op het strand bij het strandpaviljoen “De Branding” bij Midsland aan Zee, Terschelling. Opeens valt mijn blik op de grote rode boei die daar voor de deur op het strand ligt. Deze geeft een mooi contrast met de donkere, dreigende wolkenlucht en het gele strand. Ik pak mijn groothoek en schiet enkele foto’s.

Daarna ga ik naar binnen, voor heerlijke herfstbok. Bij de warme haard zie ik hoe de regen tegen ramen kletst en hoor ik de wind jagen tussen de palen onder het paviljoen. Maar ik zit binnen, met de foto die ik heb wil…

Laat een reactie achter

This website uses cookies to improve your web experience.