Links overslaan
Zonsondergang op Terschelling bij Midsland aan Zee

Zonsondergang op Terschelling

Het mooiste moment van de dag?

Zonsondergang, is dat het mooiste moment van de dag? Alles komt tot rust, de dag is ten einde, het licht wordt zachter. Ik houd er in elk geval van om ’s avonds nog even een rondje te lopen, al dan niet met de camera, om even rustig de dag door te nemen en mijn gedachten tot rust te brengen. En op Terschelling is dat helemaal een moment waar ik enorm kan van genieten…

Rustmoment op Terschelling

Het strand loopt leeg

Het einde van de een lange vakantiedag, het strand loopt langzaam leeg. Mensen laten hun hond uit, of nemen nog een laatste duik in de Noordzee.

Dat is voor mij een ultieme vakantiebeleving, die ik soms kan combineren met het schieten van een paar mooie plaatjes. Vaak heb ik niet eens de ambitie om de perfecte foto te maken, maar meer een weergave te creƫren van het moment, zoals ik dat op dat moment ervaar.

Slippers op het strand

Laat een reactie achter

This website uses cookies to improve your web experience.