Links overslaan

Zenscapes Galerij

Ik probeer de pracht en sereniteit van het Nederlandse landschap vast te leggen. Soms maak ik een uitstapje naar het buitenland, maar mijn portfolio toont vooral de schoonheid van de natuur in Nederland, met eenvoudige composities die de essentie van het moment vastleggen.

Mijn fotografie is geïnspireerd door de rust en eenvoud die we vaak over het hoofd zien en waar we juist zoveel in kunnen vinden.

Ik streef naar een zo authentiek mogelijke weergave van het landschap, zodat de kijker echt kan voelen alsof hij of zij ter plaatse is. Door gebruik te maken van licht, kleur en compositie, leg ik de schoonheid van de natuur vast op een manier die tijdloos is en de kijker hopelijk telkens weer zal inspireren.

Dit zijn een aantal landschapsfoto's die gemaakt zijn door Zenscapes in de loop van de tijd. Hopelijk geeft dit een goed beeld van de stijl van mijn fotografie.

Wanneer je een vraag hebt, werk in opdracht wilt laten doen of benieuwd naar de mogelijkheden om de foto's af te drukken (op groot formaat) neem dan gerust contact met me op, dat vind ik leuk!

Galerij
Zonsondergang

Zonsondergang

Sondervig - Denemarken
Stralende zonsopkomst

Stralende zonsopkomst

Het Groene Strand - Terschelling
Mist in het Bos

Mist in het Bos

Appelscha - Fryslân
Zonsondergang op het strand

Zonsondergang op het strand

Midsland - Terschelling
De wachter aan het Paterswoldsemeer

De wachter aan het Paterswoldsemeer

Molen De Helper - Groningen
Spelen met licht

Spelen met licht

Groningen - Hoornsedijk
Zonsopkomst aan de Waddendijk

Zonsopkomst aan de Waddendijk

Wierum - Fryslân
This website uses cookies to improve your web experience.