Links overslaan
Kleurrijke takken - De Braak Eelde Paterswolde - Zenscapes Landschapsfotografie

Bos “De Braak” – Paterswolde

Eén van de laatste mooie dagen van het jaar (tenminste daar lijkt het nu voorlopig op) om het bos in te gaan. Samen met de kids en vriendin lekker even een frisse neus halen en ondertussen genieten van de mooie kleuren.

Niet een moment om vanuit landschapsfotografie-oogpunt de mooiste foto’s te maken (geen optimaal licht, teveel afleiding), maar toch kun je leuke dingen vastleggen. Zoals deze boomtoppen. Veel blaadjes zijn de nacht ervoor van de takken gewaaid (sinds lange tijd weer wind), maar daardoor vind ik de foto juist interessant. Je kunt zien dat de herfst zijn intrede heeft gedaan, de kleuren veranderen en de takken zitten niet meer vol. En toch krijg je ook mee dat het lekker fris buiten is, de lucht is strak blauw en steekt mooi af tegen de groengele bladeren.

Contrastrijke kleuren

Als je in het bos goed om je heen kijkt zie je ook diverse mooie contrastrijke elementen. Zo viel mijn oog op dit rode blad, op het groene mos. Zo op het eerste gezicht niet echt bijzonder, maar door het contrast was het voor mij toch de moeite waard om vast leggen.

 

 

Laat een reactie achter

This website uses cookies to improve your web experience.