Links overslaan
Zonsondergang Praia do Carvoeiro

Prachtig Carvoeiro in de Algarve, Portugal

Carvoeiro - Algarve - PortugalAfgelopen zomer ben ik op vakantie geweest naar de Carvoeiro in de Algarve. Wat is de Algarve in Portugal fotogeniek, er is voor iedereen wat wils. Ik was er natuurlijk met mijn gezin heen, dus ik had niet zoveel tijd om, juist tijdens de zonsopgang en -ondergang, veel te fotograferen. Toch heb ik een paar momenten kunnen pakken,¬†hierbij alvast een paar sfeerfoto’s.

Zonsondergang Praia do Carvoeiro

Tijdens onze vakantie van twee weken in Carvoeiro heb ik prachtige zonsondergangen gezien, schitterende rotskusten, mooie landschappen. Maar ja, het was vakantie dus niet altijd even veel mogelijkheden om er op uit te trekken op de goede momenten.

Zonsondergang Praia do Carvoeiro

Gelukkig heb ik nog een paar momenten kunnen pakken…. Verdere beschrijving volgt…

Zonsondergang Praia do CarvoeiroZonsondergang Praia do Carvoeiro

Laat een reactie achter

This website uses cookies to improve your web experience.